Hvem er vi?

Hvidovre Karateskole er en nyopstartet forening med dybe rødder i den traditionelle karate og kobudo. Foreningen startede efteråret 2017 og bygger primært på grundprincipperne omkring personligudvikling.

Vi underviser i:

1) Okinawa Goju Ryu karate (se evt. www.iogkf.dk ), der er meget bredt repræsenteret i Danmark og har over 100.000 medlemmer på verdensplan, samt
2) Tokushin Ryu Kobudo, der startede i Danmark for 5 år siden, nationalt er vi pt. ca. 200 medlemmer.

Målet er via den fysiske træning i Karate og Kobudo at inspirere individet til at arbejde med sin personlighed og selvværd. Vi vil hjælpe klubbens medlemmer til at komme i kontakt med sig selv ifht. deres hverdag.

Vores fokus er på bevægelsestræning og mener, at både børn og voksne, via fysisk aktivitet og professionel vejledning kan flytte de personlige grænser. Flere af vores instruktører har over 25 års undervisnings- og træningserfaring og vil kunne vejlede ifht. kropsanatomi, teknik, psykologi mv.

Karate og Kobudo som vi kender det i dag, blev skabt den Japanske ø Okinawa omkring år 1900 men har i høj grad fået tilført en langt mere moderne/pædagogisk tilgang til hvordan man laver en en inspirerende undervisningen .

Instruktørerne har ofte været på uddannelsesrejser og tager formidlings-opgaver/udbredelsen meget seriøst.

Karate vil have stort fokus på de unge, og kobudo vil blive relevant for juniorer og seniorer.


Hvidovre Karateskole
Hvidovre Enghavevej 2, 2650 Hvidovre.
Vi træner på “Strandmarkens Fritidscenter” i “Gymnastiksal 1”, der er parkering i gården.